logo Ekskluzivnost in visoka kvaliteta teak lesenih ploščic.

Leseni podi

Leseni podi in zunanji podi – vse na enem mestu


Leseni podi se vedno bolj priljubljeni kot zunanji podi. Zunanji leseni podi iz kakovostnih materialov. Podi za terase odražajo življenjski stil posameznika.

Leseni podi ne le, da varujejo naš dom ali okolico, pač pa tudi poskrbijo za privlačen videz. Leseni podi se vedno pogosteje uporabljajo kot zunanji podi in kot zunanji leseni podi so leseni podi najboljši podi za terase. Dolga življenjska doba je nezanemarljiva lastnost, ki jo ima leseni pod


Leseni pod je talna obloga, ki popestri naš dom ali teraso


Talne obloge so lahko narejene iz različnih vrst lesa, zato je zelo pomembno, katero vrsto lesa bomo uporabili za določene prostore. V našem podjetju najbolj prisegamo na tikovino. Tikovina je primerna izbira tako za notranje kot tudi za zunanje podeLeseni podi iz trpežne tikovine ali drugih  trdnih vrst lesa imajo dolgo življenjsko dobo, so uporabniku prijazni, odlikuje pa jih tudi enostavno vzdrževanje. Les predstavlja brezčasnost, zato so leseni podi vedno prava izbira, ne glede na okolico, v kateri živimo ali na stil našega doma. 


Leseni podi za terase


Leseni podi so lahko narejeni iz različnega lesa in od izbire lesa je odvisno ali bo leseni pod odvračal mrčes, ali bo odporen proti drsenju in ali bodo njegove lastnosti takšne, ki bodo zagotovile, da se bo izbrani leseni pod skladal z našim domom. 


Leseni podi za notranje prostore in zunanji leseni podi – polaganje


Za polaganje podov lahko uporabimo dva načina in sicer, da leseni pod privijačimo ali da leseni pod prilepimo na podlago. Vijačenje ali lepljenje podov zahteva določeno znanje in natančnost, zato delo rajši prepustimo mojstrom, ki bodo vaš novi leseni pod, bodisi zunanji ali notranji, položili kakovostno in natančno. Izdelava letev za lesene pode je strojna, izbirate pa lahko med različnimi dolžinami in debelinami letev.


Leseni podi imajo mnogo prednosti


Leseni podi so odporni podi, ki vzdržijo tudi v različnih klimatskih razmerah, tako da je bojazen, da bi se le ti poškodovali zaradi vremenskih razmer, odveč. Leseni podi so toplotno in vodno izolirani ter ne drsijo. Zaradi majhne obrabe so odlično obnesejo kot zunanji podiLeseni podi so primerni za obremenjene prostore, zato je zelo pomembno, da so notranji in zunanji podi narejeni iz kvalitetnega lesa. Zunanji leseni podi so primerni za balkone, za terase, vrtove, bazene ... 

Leseni podi se vse bolj uporabljajo za zunanje konstrukcije. Zunanji podi so tisti, ki bodo najbolj vplivali na videz našega doma, saj ga bodo lahko opazovali tako mimoidoči kot tudi obiskovalci. Tako poleg vseh omenjenih prednosti zunanji leseni podizagotavljajo tudi privlačen videz. Podi za terase so narejeni iz lesa, ki je že naravno odporen, zato je vzdrževanje enostavno. 

Izberite vaš novi leseni pod!